top of page

Vítejte na novém webu

Ahoj, tady vaše hostitelka Knižního banketu.


Dlouho jsme se neviděli, že? Tedy, mohli jste mě sledovat díky videům na YouTube a stories na Instagramu, ale jinak přiznávám, že jsem se v uplynulých dnech věnovala něčemu jinému. Tomuto webu.



Původní blog nezanikne, nadále bude dostupný z adresy https://amywiel.wixsite.com/blog, ale už jej nemám v plánu aktualizovat, pouze z něj do tohoto rozhraní postupně přesouvat texty, které stojí za zachování. Co ale zanikne, je stejnojmenný web s koncovkou .CZ. Ano, měli jste pravdu, mít dva skoro stejné weby je na pytel a matoucí. Takže pokud se mi podaří vymyslet, jak to udělat, bude se časem web kniznibanket.cz přesměrovávat také na tuto krásnou, fungl novou stránku.


Vím, že je zatím pomalá a plná much. Některé části nejsou lokalizované, jindy se ztratí odkaz, na kterém text ještě před chvilkou byl. Nezoufejte, pracuji na tom. V případě slepé uličky doporučuju stisknout F5 (cmd+R pro Macky).


Máte však úplně novou možnost se registrovat a přihlašovat pro vkládání komentářů (vpravo nahoře) a také nevylučuji, že v budoucnu nabídnu prostor pro články jiných autorů. Zároveň doufám, že mi sloučení obou webů přinese vyšší provoz a tím také možnost nového typu textů (zatím nechci prozrazovat víc).


Pokud máte nějaký nápad na zlepšení, najdete vyloženou chybu nebo mi prostě jen chcete dát vědět, že jste tu byli, můžete novou funkci hned vyzkoušet :-)


Konec hlášení.


 

Právě čtu: Kirké, Snílek neznámý, Ve stínu Říše

22 zobrazení1 komentář

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page